DEFRO KOMPAKT MAX

Серията котли DEFRO KOMPAKT MAX могат да се използват за отопление на производствени и обществени обекти или групови сради. При монтаж на няколко котела може да се достигне котелна мощност над 1000 kW


Гориво автоматичен режим

Грах Въглища

Предназначение:

Серията котли DEFRO KOMPAKT MAX могат да се използват за отопление на производствени и обществени обекти или групови сради. При монтаж на няколко котела може да се достигне котелна мощност над 1000 kW

Описание:

Котлите са недеждни и високо ефективни при изгаряне на горивото в автоматичен режим,като при това отделят ниско количество вредни емисии в атмосферата. Котлите са оборудвани с висококачествена  топлоизолация. КПД-то на котела достига 91%, а ниското електропотребление прави котела максимално ефективно средство за получаване на топлина дори в автономно електрозахранване.

Опции:

Могат да се добавят следните опции:

  • дистанционен сензорен регулaтор, контролиращ работата на котела

Котлите от серията DEFRO KOMPAKT MAX се характеризират с висока мощност, забележителна експлоатационна надеждност и безотказност. Благодарение на конструктивните особености, такива като голямата водна вместимост на водната риза с  добра вътрешна циркулация на топлоносителя и ефективно отвеждане на топлината от горивната камера, голямата площ на топлообмен и използваната специална котелна стомана с дебелина 8-10 мм, се гарантира безупречна и ефективна работа на котлите при отопление на обекти с голяма площ.

Котлите се характеризират с висока ефективност на изгаряне на горивото в автоматичен режим, ниско отделяне на вредни вещества в атмосферата, удобна и икономична експлоатация. Котлите са снабдени с качествена топлоизолация на стените на котела, а също и с камера за доизгаряне на газовете и праха, което ги прави екологични.

Коефициентът на полезно действие на котлите достига 91%, а също така и ниското електропотребление прави този котел максимално ефективно средство за получаване на топлина даже при автономно електроснабдяване.

Котлите от серията DEFRO KOMPAKT MAX могат да се използват за отопление на производствени и обществени обекти, групови постройки. При монтиране на няколко котли може да се достигне котелна мощност 1000 кВт и повече.

Характеристики

3-годишна гаранция за топлообменника и 2-годишна за останалите елементи и ефективността на котела
Топлообменникът на котела е изработен от специална сертифицирана стомана / P265GH/ с високо качество и дебелина 6-10 мм.
Висока ефективност, до 91%, благодарение на оползотворяване на топлината от димните газове;
Електронен контрол на котела; управляващ работата на 4 помпи (за централно отоплението , за подово, рециркулация и топла битова вода), както и смесителни вентили;
Предназначен за отопление на обществени сгради
Котли с висока мощност (100-250 kW)
Подвижна термоустойчива скара от висококачествен чугун.

INSENSE - Официален представител на DEFRO

Търговски офис

гр.София,кв.Горна баня
бул.Н.Петков N136A

Тел. +359 2 4833552
GSM +359884 330030

   
 
 
  Полезна информацияСертификатиСервизКАТАЛОГ КОТЛИКонтакти