EKOPELL MAX 200 - 35 040 лв с ДДС

Комбиниран котел на дървесни и агро пелети и дърва с мощност 200 kW. Горивната камера за ръчно зареждане позволява използването на дърва с дължина ~1 м. Комплектът включва, управление, двойна шнекова система с ротационен клапан за подаване на гориво и бункер.


Гориво автоматичен режим

Пелети

Предназначение 

Пелетния котел EkoPell Max е проектиран за изгаряне на биомаса под формата на пелети, семки, черупки, зърнени култури и чипс с влажност до 15%.  Идеално решение за отопление сгради с големи площи като хотели, училища, детски градини. Котела е с най- високия клас 5 съгласно EN303-5 което е гаранция за висока ефективност и ниски вредни емисии. Материалите използвани за изработването на котела са с най-високо качество което гарантира дълъг живот на продукта.
Описание: 

Конструкцията на котела представлява горивна камера и конвекционна зона  с тръбен топлообменник. В горивната камера се намира ретортна горелка която е облицована с керамичен пръстен, който предотвратява изпадането на неизгоряло гориво и през който се доставя вторичен въздух.

Котела има автоматично запалване, и няколко защити срещу обратен пламък.

5-годишната гаранция и високата му ефективност правят този котел отличен избор.

EkoPell Max гарантира много високо качество, добре развита технология за контрол и максимална надеждност. Новата конструкция на горелката и керамичния пръстен  осигуряват ефикасно изгаряне.
Стандартно оборудване

    аналогов термометър,
    визьор на пламъка за оптимална настройка на горенето
    електронен контролер който управлява помпата на отоплит. инсталация, помпата за топла вода, и още две свободно конфигурируеми помпи ( подово, рециркулация, допълнителна за отопление, буферна) и един 3- или 4- пътен вентил с възможност за регулиране на температурата на връщащата линия и управлението на вентила по външна температура ,
    вентилатори
    шнек за подаване на гориво,
    бункер за гориво,
    чекмедже за пепел; инструменти за почистване
    BVTS клапан Danfoss


INSENSE - Официален представител на DEFRO

Търговски офис

гр.София,кв.Горна баня
бул.Н.Петков N136A

Тел. +359 2 4833552
GSM +359884 330030

   
 
 
  Полезна информацияСертификатиСервизКонтакти