Предимства на серия АКМ

Котлите серия AKM позволяват да се изгаря най-евтиното въглищно гориво – въглищният прах. Единственото изискване е: горивото не трябва да бъде прекалено влажно.

Отличителна особеност на котлите от серията AKM е системата за подаване на гориво, направена във вид на бутално захранващо устройство. Захранващото устройство има усилена надеждна конструкция и премества порции въглищен прах от бункера върху перфорирана стоманена пластина с дебелина 10 мм, през отворите на която се подава въздух и се осъществява горенето.

Горелката AKM е оборудвана със система за вторично подаване на въздуха в горната зона на горене, която увеличава ефективността на изгаряне на горивото и прави процеса на горене по-стабилен. При това, в горивната камера е монтиран керамичен катализатор, благодарение на който става доизгарянето на въглищните газове, а процесът на горене става екологичен. Специалното разположение на вратичките на котела правят процеса на обслужване лек и комфортен.

Продуктовата гама котли АКМ позволява да се подбере котел за всякакви нужди. Котлите AKM при монтиране в каскада позволяват да се отопляват помещения до 1500 м2.

INSENSE - Официален представител на DEFRO

Търговски офис

гр.София,кв.Горна баня
бул.Н.Петков N136A

Тел. +359 2 4833552
GSM +359884 330020

   
 
 
  Полезна информацияКаминиСертификатиСервизКонтакти