Защо DEFRO

Защо DEFRO

 

Сигурно се питате на какво трябва да обърнете внимание когато купувате котел, така че да можете да го използвате в дългосрочен план.

На първо място това е издръжливостта и дебелината на използваните в производството материали, качеството на заварките и впоследствие правилната експлоатация. Разбира се не трябва да забравяме и конструкцията на котела, но като цяло тези три неща са достатъчни за да издържи. А колко би трябвало да издрържи? За хората това означава да може да издържи минимум 20 години.

Здравината на котела е важна, ако на котела гледаме като дългосрочна инвестиция, която да можем да използваме минимум 20 години. а не като на продукт който да изкара до следващия сезон и който е по евтин,Затова е грешно да се интересуваме от цената на даден продукт без да се интересуваме какво ни се предлага срещу тази цена.

ПЪРВАТА НАЙ ВАЖНА ХАРАКТЕРИСТИКА

Както вече казахме това е качеството на използваните материали при производството. Важно е стоманата да притежава сертификат за производство на котли и съдове под налягане и с дебелина не по малка от 6мм. Котлите DEFRO са изработени от сертифицирана стомана P265GH на един от най известните производители US STEEL Kosice SRO.

ЗАВАРКИ И ОБРАБОТКА

Това е второто нещо на което е необходимо да се обърне внимание. Ако се вгледате в един котел отвън не виждате заварки, но когато отворите вратата и погледнете отвътре тя се вижда. Няма нищо по отвратително от това да дадете много пари и да видите лошата работа по него отвътре, както и лошо обработените му ръбовете.

Завода на DEFRO разполага с автоматични линии за лазарно и плазмено рязане, заваръчни роботи 3-то поколение, със център за CNC обработка и център за пластична CNC обработка, чрез които се гарантира високо качество и повтаряемост на продуктите. Така че с покупката на котел DEFRO не рискувате да имате необработени ръбове, лоши заварки и  излишни украшения, на които може да се порежете.


Когато купувате котел замисляли ли сте, че купувате стотици килограми стомана(чугун).

При покупката на котел DEFRO ще получите повече материал за по-малко пари.

Можем да докажем това.Примера по долу ще ви покаже колко ще струва 1 кг вложен материал, ако си купите DEFRO.

Котел KDR25

Цена: 1954 лв

Тегло: 368 кг

Цена на 1 кг вложен материал: 1954/368=5,30 лв/кг

Значи  излиза че стойността на  1кг вложен материал  от котел КДР 25 ще струва 5,30лв.

Изчислете кое е по добре

При модели на други производители се получава цена между 7,60лв-8,50 лв за кг вложен материал.

Така доказахме защо другите котли са по евтини, защото имат по малко вложени материали  и по малка нагрявна повърхност.

Необходимо ли е да има повече материал?

Да това е необходимо, по този начин котела......

1. Усвоява повече топлина енергия

2. Устойчив е на резки температурни промени, предимство пред чугунения котел.

3. Ще издържи по дълго на влиянието на вредни вещества получените при горенето.Когато е по дебела стоманата вредни вещества получените при горенето могат да го повредят много по късно.

4. По голямото тегло има един единствен недостатък, по труден монтаж в котелното помещение

INSENSE - Официален представител на DEFRO

Търговски офис

гр.София,кв.Горна баня
бул.Н.Петков N136A

Тел. +359 2 4833552
GSM +359884 330020

   
 
 
  Полезна информацияКаминиСертификатиСервизКонтакти