Безопасност на котлите DEFRO

Котелът, по същество, представлява много важен елемент от къщата, тъй като е длъжен безспирно да осигурява дома ви с топлина. От неговата надеждност и безопасност зависи вашият комфорт и даже вашето здраве. Та нали излизането от строя или спирането на котела в студеното време на годината ще има твърде печални последствия както за вас, така и за вашата къща.

Но собствениците на котли DEFRO могат да не се безпокоят за своята безопасност. Процесът на горене се контролира от мощна система от автоматика, която фиксира и най-малките отклонения в работата на котела. Но даже при изключване на електроенергията, котелът не представлява никаква опасност, тъй като подаването на гориво и въздух в горивната камера ще спре и горенето на въглищата ще премине в тлеещ режим. Благодарение на това, че в даден момент върху горелката се извършва горене на малка порция въглища, а конструкцията на котела предвижда наличието на голяма водна риза, опасност от прегряване или кипене на котела напълно е изключена.

Работата на нашите котли, също така, не нанася вреди на околната среда. Горивото в котлите се изгаря максимално пълно, което намалява до минимум количеството на димните газове. В автоматичните модели котли се използва само висококачествено гориво с ниско съдържание на сяра, при което практически не става отделяне на токсични вещества. Всичко това прави работата на котлите DEFRO високо екологична.

Към всички котли DEFRO се прилагат най-строгите изисквания за НАДЕЖДНОСТ и БЕЗОТКАЗНОСТ, БЕЗОПАСНОСТ, УДОБСТВО НА ИЗПОЛЗВАНЕ и ЕКОЛОГИЧНОСТ. Котлите DEFRO са продукция на НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ на котли в Полша, с над 35-годишна история и световно известно име.

INSENSE - Официален представител на DEFRO

Търговски офис

гр.София,кв.Горна баня
бул.Н.Петков N136A

Тел. +359 2 4833552
GSM +359884 330020

   
 
 
  Полезна информацияКаминиСертификатиСервизКонтакти